OM ARNE SANGFORENING

Arne Sangforening er et tradisjonsrikt kor som ble stiftet så langt tilbake som i 1887. Koret har en bred alderssammensetning og har sine øvelser i Kulturhuset Sentrum i Ytre Arna i Bergen hver tirsdag mellom klokken 18:45 og 21:30. 

Ytre Arna ligger 20 minutter fra Bergen sentrum og medlemmene våre kommer ulike deler av byen. Koret ønsker å fremstå som et publikumsvennlig og underholdende kor der smil og humor kombineres med genuin sangglede. Oppsetningene våre pleier å samle godt med folk i alle aldre.  

Høsten 2012 dro vi i gang med nok et publikumsvennlig program. Denne gangen var det sanger fra de tidligere oppsetningene "Stril" og "Ælve" som ble hentet frem igjen. Våren 2013 startet vi arbeidet med den siste satsingen vår - Queen. Målet var å få på beina et minst like populært show som det forrige. Høsten 2014 fylte vi 5 smekkfulle kulturhus med forestillingen vår.

I januar 2016 går vi i gang med nok et prosjekt: For sangglade mennesker er det bare til å ta kontakt med koret - og bli med på det nye opplegget. Så skal vi gjøre vårt ytterste for at nykommere skal føle seg velkommen og verdsatt! 

 Sjekk kontaktsidene våre for kontaktinfo!