BELINDA LERØY

Belinda Lerøy overtok som dirigent for Arna Sangforening i april 2011. Vi er veldig glade for å ha fått en så dyktig kapasitet med på laget. Belinda er utdannet sangpedagog og dirigent. I tillegg til å være en dirigent fra øverste hylle, er hun også en meget habil sanger som er mye benyttet til solistoppgaver.

Allerede som 5-åring begynte hun å spille kornett og senere spilte hun i korps i mange år. Belinda begynte sin utdannelse på musikklinjen på Langhaugen og interessen for kordireksjon ble tent der.På Langhaugen hadde hun Trine Daviknes som lærer i kordireksjon. Hun hadde i starten av musikkutdannelsen kornett som hovedinstrument, men byttet senere til sang.

Etter Langhaugen gikk hun på Griegakademiet (1997 - 2000) med hovedvekt på fagene sang og pedagogikk. På Griegakademiet hadde hun Mangersnes som dir.lærer. Belinda har også gått på Romerike Folkehøgskole på linjen for musikk og drama.Belinda var dirigent for Lysekoret fra 2001 til høst 2005. Og i 2003/2004 var hun vikarierende dirigent for Kvammakoret (1 år) og for Jadazz (1 år). Hun har også dirigert Haukeland Songlag.

Belinda er en aktiv og dyktig dirigent som også blir derfor brukt mye til seminarer i andre kor.Hun er veldig motiverende og har et sprudlende humør som får frem smilet og latteren.

Vi er veldig glade for å ha Belinda med oss. Hun har skikkelig peiling på det hun driver på med - i tillegg til å være en drivende god pedagog. Ikke rart vi har fått mange nye medlemmer det siste året!